За нас 
rezerviraihotel.com е уебсайт за онлайн резервация на хотели от целия свят, създаден да предоставя полезна информация на български език за различни туристически дестинации и обекти за настаняване.

Уебсайтът е официален партньор на една от най-големите и утвърдени системи за онлайн резервации на хотели в света - booking.com, част от Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Създадена през 1996 г., booking.com предлага атрактивни цени за нощувки в различни видове обекти за настаняване, които варират от малки независими хотели до петзвездни луксозни комплекси.

rezerviraihotel.com е разработен съобразно всички изисквания на booking.com, а също така и тестван от тях, с цел да се гарантира качеството на предоставяната услуга. Съгласно договора за партньорство, booking.com извършва резервациите, отмяната на резервациите, изпраща потвърждение за извършена или отменена резервация, предоставя информация отностно наличността на свободни стаи за всеки обект, както и предоставя пълна информация отностно обектите за настаняване, публикувани на сайта - описания, снимков материал, услуги, цени, местоположение и т.н.

Важно: rezerviraihotel.com НЕ e туристическа агенция или туроператор. Проверка за свободни стаи и/или резервация се извършва директно чрез сайта. За резервация е необходима валидна дебитна или кредитна карта, като целият процес е напълно защитен чрез криптиране на цялата информация, която потребителят изпраща. rezerviraihotel.com използва най-съвременната и сигурна технология за защита на данните и предотвратяване на външни намеси и злоупотреби - SSL (secure socket layer), като притежава валиден SSL сертификат.

За повече информация, може да посетите раздела ни с често задавани въпроси, да ни пишете чрез формуляра за контакт или на e-mail hotelservicerezerviraihotel.com. Call центърът и отделът по поддръжка на booking.com също могат да предоставят ефективна помощ на няколко езика на всеки един от нашите потребители.
начална страница
често задавани въпроси
за нас
връзка с нас
© 2019 rezerviraihotel.com